Plissé hordeur Bromm

De plissé hordeur Bromm is een uniek product geschikt voor een enkele deur, dubbele deuren en schuifpuien. De plissé hordeur Bromm kan perfect gecombineerd worden met het vaste raamhor plissé Bromm.

Het gevouwen gaas zit geïntegreerd in een vast, aluminium frame waarvan de hoeken in verstek zijn gezaagd. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst welke aan de uiteinden is voorzien van beweegbare magneetjes, waardoor deze op elke gewenste stand kan blijven staan. Geschikt voor zowel kunststof, aluminium als voor houten kozijnen. Geschikt voor “op de dag” en "in de dag" plaatsing.

De plissé hordeur Bromm is geschikt voor:

• Schuifpuien
• Naar buiten of binnen openslaande enkele deur
• Naar buiten of binnen openslaande dubbele deuren

Kleuren

Leverbaar in de volgende kleuren:

Standaard kleur Kunststof onderdelen
Antracietgrijs (RAL 7016) Grijs
Crèmewit (RAL 9001) Crème
Wit (RAL 9010) Wit

Gaas

De plissé hordeur Bromm wordt standaard geleverd met zwart geplisseerd gaas. Wanneer de plissé hordeur geopend is, blijft het gaaspakket zichtbaar. De breedte van de zichtbaarheid van het gaaspakket kan verschillen per product ongeacht dezelfde breedte maat.

Meten

Meet de breedte en hoogte (dagmaten). Verstandig is om op 3 plaatsen te meten i.v.m. mogelijke afwijkingen.

Bestelmaten

Bestelmaten I.D.D.
Breedte: dagmaat breedte -2 mm.
Hoogte: dagmaat hoogte - 2 mm.

Let op! Indien de plissé hordeur Bromm “in de dag“ wordt geplaatst, moet de hordeur door het profiel heen vastgeschroefd worden, er is geen boorgat aanwezig. Schroeven worden niet meegeleverd (advies: 3,5x25 mm.). Het kozijn moet perfect haaks zijn.

Bestelmaten O.D.D.
Breedte: dagmaat breedte +90 mm.
Hoogte: dagmaat hoogte +45 mm.

Let op!
Indien de plissé hordeur Bromm “op de dag“ wordt geplaatst, moet de hordeur door het boorgat (8 mm.) worden vastgeschroefd. Schroeven worden niet meegeleverd (advies: 3,5x25 mm.). Er worden afdekdopjes in een bijpassende kleur bijgeleverd.

Soorten profiel
De vaste raamhor Bromm wordt opgebouwd uit verschillende profielen: zijgeleider en bodemprofiel