×

Notice

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Terrasscherm | Terra Box

Met het terrasscherm Terra Box van HR Design creëert u niet alleen een heerlijk schaduwrijk terras maar ook een behaaglijke binnentemperatuur. Zo kunt u optimaal genieten van de zomer op uw terras, zonder weg te smelten in de felle zon.

Lees meer >>>

Terrasscherm | Terra Safe

Met het terrasscherm Terra Safe van HR Design, geniet u optimaal van uw tuin/terras en wordt uw leefruimte vergroot. Zo worden uw ramen, meubels en u zelf beschermt tegen de felle zon. Door het horizontaal uitvouwen van de knikarmen, heeft u een vrij uitzicht.

Lees meer >>>

Uitvalscherm | Sunny Safe

Uitvalschermen zijn geschikt voor toepassingen waarbij geen vrije doorloop noodzakelijk is en vrijwel overal eenvoudig te monteren. Naast stormvaste armen, heeft u tegen meerprijs de keuze voor glijarmen met gasveer. Schermen met stormvaste armen bieden uitstekende zonwering aan de kust of op grote hoogte. Glijarmen zorgen o.a. voor een hogere doorloop.

Lees meer >>>

Markies | Marki Safe

De markies valt onder de traditionele zonwering net zoals het terrasscherm en uitvalscherm. Wat de markies onderscheidt zijn de zijkanten, die het zonlicht vanaf de zijkanten af blokkeert.

Lees meer >>>

Screen | Screen Safe

Geef uw gevel kleur met de elegante Screen Safe van HR Design. Een screen is de ideale bescherming tegen UV-straling en houdt het binnen aangenaam koel en schaduwrijk.

Lees meer >>>

Screen | Magic Screen

De Magic Screen biedt uitstekende bescherming tegen de zon terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Hierdoor blijft uw woning, zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar, aanmerkelijk koeler.

Lees meer >>>

Rolluik | Rolla Safe

Met het rolluik Rolla Safe van HR Design verhoogt u uw wooncomfort, privacy en veiligheid. De aluminium rolluiken zijn corrosie bestendig, sterk, betrouwbaar en milieuvriendelijk.

Lees meer >>>