×

Notice

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Vouwgordijn

Creëer een tijdloze en traditionele sfeer in uw woning met HR Design vouwgordijnen. Ze geven uw woning een warme uitstraling en houden hinderlijk zonlicht buiten. Of u nu van modern of klassiek houdt, er is altijd een vouwgordijn dat perfect in uw woning past.

Lees meer >>>

Verticaal

De HR Design verticale lamellen is een veelzijdig product wat nog steeds als modern wordt ervaren. U kunt de verticale lamellen uniek maken door verschillende lamellen in kleur of transparantie met elkaar te combineren. 

 Lees meer >>>

Horizon jaloezie aluminium

De HR Design collectie Horizon jaloezie aluminium behoort tot de top van de markt. Dit kwaliteitsproduct biedt kleuren en modellen die uw interieur compleet maken. U kunt kiezen uit verschillende lamelbreedtes, ladderbandkleuren en uitvoeringen. 

Van een subtiele lamelbreedte van 16 mm. tot een robuuste stoere uitstraling met een 50 mm. brede lamel, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Lees meer >>>

Horizon jaloezie hout

Hout brengt sfeer in uw interieur, schept warmte en ademt karakter. Het heeft een natuurlijk effect en verrijkt het interieur op een subtiele wijze. Onze Horizon jaloezie hout collectie herkent u aan de oorspronkelijke uitstraling en de uitgesproken houtnerf, wat uw garantie is voor een echt natuurproduct.

Lees meer >>>

Rolla Fashion

De HR Design Rolla Fashion is de nieuwe rolgordijn collectie van HR Design. Er is gekozen voor een uitgebreide stof collectie met semi-transparante en verduisterende stoffen. Mogelijke modellen:

• Model 40
• Model 80
• Model 90

Lees meer >>>

Hi-Light

Een HR Design Hi-Light is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. De twee lagen stof die langs elkaar bewegen geven uw interieur een speels uiterlijk.

Lees meer >>>

Pleated Fashion & Magneto Fit

De HR Design PLEATED FASHION is de nieuwe plissé & honeycomb collectie van HR Design. Met achter in het boek een vernieuwde versie van de Magneto Fit.

De Magneto Fit is ontwikkeld voor schroefloze montage op alle soorten kozijnen en is gebaseerd op een magnetische hechting.

Lees meer >>>

EasyFit

Het grote voordeel van de EasyFit zelfklevend is dat deze gemonteerd kan worden zonder boren of schroeven. De geleiderail wordt op het glas geplakt met speciaal ontwikkeld dubbelzijdig tape. Deze tape is transparant en UV-bestendig. Naast het zelfklevende systeem kunt u de stoffen ook bestellen als vrijhangend systeem (model AO20) koordbediend - topdown en bottomUp.

Lees meer >>>

Trend Jaloezie aluminium

Wilt u spelen met het binnenkomende licht? Dan is een aluminium jaloezie de perfecte keuze. U heeft in de jaloezie Trend collectie voldoende keus uit kleur en verschillende lamelbreedtes.

Lees meer >>>

Trend jaloezie hout

Houten jaloezieën geven de ruimte een zeer luxe uitstraling en een aangename sfeer. U heeft in de Trend jaloezie hout collectie voldoende keuze uit kleur en verschillende lamelbreedtes.

Lees meer >>>

Rolgordijn Trend

Zeer geliefd zijn de rolgordijnen van HR Design met oplossingen voor ieder raam. Stijlvolle functionaliteit, klassieke en moderne dessins, prachtige kleuren en unieke decoratieve opties voor elk interieur. 

Lees meer >>>

Vlakgordijn Trend

Een HR Design vlakgordijn is uitermate geschikt voor grote raampartijen, zoals bijvoorbeeld tuindeuren. Ook kunt u de vlakgordijnen als scheidingswand gebruiken.

Lees meer >>>

Trend Hi-Light

Een strakke uitstraling en toch speels omgaan met licht en doorzicht. HR Design speelt hier goed op in met haar Hi-light: een rolgordijn met transparante (voile) en niet-transparante banen. Deze schuift u over elkaar heen tot u de juiste balans tussen licht en privacy gevonden hebt. Handig voor in de woon- en slaapkamer!

Lees meer >>>

Trend plissé & honeycomb

De Trend plissé & honeycomb van HR Design is een elegante raamdecoratie. De unieke plissé- of honingraatstructuur geeft een sfeervolle en tegelijk strakke uitstraling in de ruimte.

Lees meer >>>