BEDIENING

Metalen ketting
Standaard wordt de Rolla Fashion rolgordijn geleverd met een metalen ketting.
Child safety
Wanneer u kiest voor een kettingbediening raden wij aan om de ketting met een ketting geleider (art.nr. 181130) aan de wand te bevestigen. Zo voorkomt u gevaarlijke situaties voor kinderen. De bedieningslengte is afhankelijk van de montagehoogte. De minimale montagehoogte van de ketting geleider is 150 cm. van de vloer.

Elektrisch model 40 / 80
Elektrische bediening is een extra luxe. Eenmaal het gemak van het elektrisch bedienen ervaren en u wilt nooit meer anders. Een elektrisch Rolla Fashion rolgordijn systeem wordt aangedreven door een 230 Volt HR Design motor of een Somfy RTS motor met bijbehorende afstandsbediening.

Springtouch (veersysteem)
Het SpringTouch Rolla Fashion rolgordijn met veersyssteem van HR Design wordt bediend door het rolgordijn aan de onderkant vast te pakken en deze te bewegen (op en neer). Het rolgordijn rolt vanzelf op door het veersysteem in de buis. Wilt u het rolgordijn half open of dicht doen, houdt het rolgordijn dan even vast op die plek, hierdoor blijft hij automatisch op deze positie hangen. De SpringTouch heeft een max. breedte van 200 cm en een max. hoogte van 300 cm. Alleen leverbaar op montage profiel, cassette rond en vierkant.