×

Notice

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Draai-kiepramen | Raamdecoratie en een hor systeem!

Vooral in nieuwbouwwoningen worden draai-kiepramen steeds meer toegepast. Omdat een draai-kiepraam twee kanten op beweegt is het fijn als de raamdecoratie goed op zijn plek blijft zitten. Het HR Design Magneto Fit systeem biedt de oplossing! Magnetische raamdecoratie, zonder boren of schroeven.

De volgende Magneto Fit raamdecoratie kan worden gekozen: 

Horizontaal jaloezie 25 mm.

De Magneto Fit jaloezie 25 mm. is een raamjaloezie welke speciaal gemaakt is voor kunststof, aluminium en houten kozijnen en wordt geplaatst zonder boren of schroeven. De jaloezie wordt geplaatst in een aluminium frame. De bediening gaat van boven naar beneden door middel van een handgreep. De lamellen kunnen worden gedraaid door middel van een vaste tuimelstang.

Lees meer >>>

 

Rolgordijn

Het Magneto Fit rolgordijn is een raamdecoratieproduct speciaal geschikt voor kunststof, aluminium en houten kozijnen, geplaatst in een aluminium frame. De optimale afdichting in combinatie met een Blackout stof zorgt voor complete verduistering in uw interieur. Ideaal voor op de slaapkamer en de uitslapers onder ons. 

Lees meer->

 

Plissé gordijnen & honingraat

De Magneto Fit plisségordijn en honingraat is een unieke raamdecoratieproduct speciaal voor kunststof, aluminium en houten kozijnen, geïntegreerd in een aluminium frame en wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de glaslatten van het kozijn. De Magneto Fit bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. 

Het dag & nacht systeem is voorzien van twee soorten stof naar keuze, bijvoorbeeld verduisterend en transparant. Het dag & nacht systeem is ideaal voor slaapkamer en wordt net als de gewone plisségordijn & honingraat geplaatst in een aluminium frame welke door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten wordt bevestigd.

Lees meer->

 

Ook is het geen probleem om uw draai-kiepraam met raamdecoratie te voorzien van een mooi hor systeem, zoals b.v.: