×

Notice

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Dakraam | Vindt de geschikte raamdecoratie.

Een dakraam zorgt voor daglicht in uw interieur en bepaalt daarmee ook de sfeer. U zult merken dat uw slaapkamer, kinderkamer, woonkamer of welk type kamer dan ook ruimer aanvoelt. Uiteraard wilt u een passende raambekleding voor uw dakraam en daar kan HR Design u bij helpen. 

De volgende raamdecoratie kan worden gekozen:

Rolgordijn cassette Chic 

Voor verschillende types Velux® en Fakro® dakramen kan een rolgordijn cassette chic gekozen worden. Dit is een dakraamsysteem met handgreep. De stof is aan alle zijde ingesloten, waardoor je geen lichtkieren meer ziet. Wilt u ook de warmte in uw interieur buiten houden, dan kiest u voor een rolgordijn stof met een reflecterende achterkant.

 

Plisségordijn & honingraat 

Ook kunt u kiezen voor een plisségordijn of honingraat. Alle modellen die beginnen met DB zijn geschikt voor een dakraam en hebben een bedieningsgreep. 
U kunt hier alle modellen bekijken -> 

Drie verschillende pakketindelingen:
Stofpakket boven: het boven profiel zit vast aan de bovenzijde van het kozijn.
Stofpakket beneden: het boven profiel zit vast aan de onderzijde van het kozijn.
Stofpakket midden vast: het stofpakket is vrij te bewegen in het kozijn.

HR Design heeft een brede collectie met prachtige plisségordijn – of honingraat stoffen. Wilt u de warmte in uw interieur buiten houden, dan kiest u voor een stof met een reflecterende achterkant. Het zelfs mogelijk om twee verschillende stoffen in uw pakket te verwerken.

 

Ook nog een hor systeem nodig?

Tevens kunt u een dakraam voorzien van een mooi HR Design hor systeem. Zo voorkomt u dat er insecten in uw interieur komen en behoudt u toch de frisse lucht. 

Raamrolhor Buzz 

Raamrolhor Buzz is geschikt voor zowel I.D.D. (model 18) als O.D.D. (model 19) montage. Dankzij de unieke zijgeleiding constructie wordt een optimaal functioneren gegarandeerd. U heeft keuze uit drie verschillende gaasdoeken: 

  • fiberglas grijs 
  • fiberglas zwart 
  • ClearView gaas antraciet