Vast raamhor plissé Bromm

De vaste raamhor plissé is een stijlvolle, vaste raamhor voorzien van het bekende, gevouwen gaas, vergelijkbaar met de originele plissehordeur. Het gaas zit geïntegreerd in een vast, aluminium frame waarvan de hoeken in verstek zijn gezaagd.

De handgreep is geïntegreerd in de treklijst welke aan de uiteinden is voorzien van beweegbare magneetjes, waardoor deze op elke gewenste stand kan blijven staan. Is gemaakt voor montage op het kozijn.

De Bromm is eenvoudig te plaatsen vaak zelfs op plaatsen tussen de raamdecoratie en het kozijn.

Geschikt voor zowel kunststof, aluminium als voor houten draaikiepramen. Alleen geschikt voor “op de dag” plaatsing.

Kleuren

De vast raamhor plissé Bromm wordt standaard geleverd in 4 kleuren.

• Antraciet (RAL7016)
• Crèmewit (RAL9001)
• Wit (RAL9010)
• Verkeerswit (RAL9016)

De Bromm is ook leverbaar in elke RAL-kleur, hiervoor geldt wel een meerprijs.

Model

De Bromm wordt standaard met een profiel geleverd van 25,8 bij 29,2 mm.

Meten

Op de dag: meet de strakke dagmaat van het kozijn in de breedte en in de hoogte. Tel hier 52 mm. bij op. Dit is de bestelmaat.

Let op! Indien het raam naar buiten draait, kan deze aan de onderzijde voorzien zijn van een uitzetijzer. Deze dient vervangen te worden door een telescoop uitzetter. Indien er een combi uitzetter gemonteerd is, kan het zijn dat deze bij geopend raam , buiten het kozijn steekt. Controleer dit. In dat geval moet het kozijn opgedikt worden of er kan eventueel een inzetplisséhor of een inzetrolhor achterstevoren geplaatst worden.

In de dag: meet de strakke dagmaat, haal hier 1 mm. vanaf. Dit type moet dan door het profiel vastgeschroefd worden. Schroeven worden niet meegeleverd. het kozijn moet perfect haaks zijn.