Raamrolhor Zoemm

Raamrolhor Zoemm kenmerkt zich door de fraaie, halfronde vormgeving dat standaard is uitgevoerd met een softsluiting. De softsluiting zorgt ervoor dat het raamrolhor geleidelijk en fluisterstil oprolt. 

De 2 handgrepen verzorgen de bediening. Indien het raamrolhor hoger gemonteerd is, wordt het standaard trekkoord gebruikt. Zo is de raamrolhor Zoemm in iedere situatie goed te bedienen.

De borstel in de treklijst zorgt voor een insecten dichte aansluiting op vrijwel iedere vensterbank of kozijn. De handgrepen kunnen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde geplaatst worden, waardoor de raamrolhor Zoemm zowel binnen als buiten geplaatst kan worden.

De Zoemm raamrolhor wordt uiterst snel op maat voor u geleverd. (productietijd 2 werkdagen).

 

Gaas

Het gaas zit tussen de geleiderborstels opgesloten, mocht het gaas om welke reden dan ook uit de geleiders zijn gekomen, is het op eenvoudige wijze te herstellen door het raamrolhor éénmaal omhoog en omlaag te bewegen. Het gaas herstelt zich dan automatisch.

De Zoemm heeft standaard Fiberglas grijs gaas.

 

Kleuren

De raamrolhor Zoemm wordt standaard geleverd in 3 kleuren. 
• Antraciet (RAL7016)
• Crèmewit (RAL9001)
• Wit (RAL9010)

Bediening

De handgrepen kunnen zowel aan de binnenzijde als buitenzijde geplaatst worden. 

Plaatsen

Geschikt voor kunststof, aluminium en houten raamkozijnen. De Zoemm kan zowel 'in de dag' of 'op de dag' geplaatst worden.