×

Notice

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Plissé hordeur Trend

De plissé hordeur Trend is een hordeur met vaste maten van 96, 108 of 110 cm. breed. De hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste plaats in zijn stand staan.

Lees meer >>>

Plissé hordeur Vangg

De oosterse vouwkunst van deze geplisseerde hordeur is een sieraad in ieder interieur. Het gaas is enigszins zonwerend, UV bestendig en bestand tegen rotting. Montage is eenvoudig en door de moderne vorm is er meer ruimte voor uw vitrage en gordijnen.

Lees meer >>>

Rolhordeur Prestige

De rolhordeur Prestige behoort tot de topklasse van het HR Design horren programma en blinkt uit in bedieningsgemak. De Prestige heeft een unieke windvaste gaasopsluiting, automatische vuilafvoer en is ook geschikt voor grote deuropeningen en puien.

Lees meer >>>

Inzetraamhor Hitt

HR Design inzethor Hitt is geschikt voor vrijwel elk draaikiepraam. Gemakkelijk te plaatsen en uit te nemen, zonder beschadigingen aan het kozijn. De handgrepen zijn alleen aan de binnenzijde zichtbaar wat de hor aan de buitenzijde een strak uiterlijk geeft.

Lees meer >>>

Inzetraamhor Flexx

Deze nieuwe generatie inzethorren zijn geschikt voor vrijwel elk draaikiepraam. Gemakkelijk te plaatsen en uit te nemen, zonder beschadigingen aan het kozijn. De Inzethor Flexx is vanwege de 0,6 mm dunne kunststof flens (altijd donkergrijs) geschikt voor vrijwel ieder draaikiepraam. Montage met klemveer dus montage zonder te schroeven.

Lees meer >>>

Inzetraamhor Tiss

De Tiss is geschikt voor vrijwel alle kunststof en houten draaikiepramen en wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst. De flensdikte is slechts 0,7 mm. waardoor de druk op het beslag, bij sluiten van het raam, niet of nauwelijks toeneemt.

Lees meer >>>

Vast raamhor Flyy

Geschikt voor zowel “in de dag” montage (inzethor), als “op de dag” montage (voorzethor). Het frame is opgebouwd uit 23 mm smalle aluminium profielen. Voor het openen en sluiten heeft deze hor in de "op de dag" uitvoering een handgreepje, twee scharnieren en een magneetsluiting.

Lees meer >>>

Inzetraamrolhor Vipp

De inzetraamrolhor Vipp is een raamrolhor systeem voor draaikiepramen. Montage met klemveer dus zonder te schroeven. Geschikt voor draaikiepramen met een kunststof, houten of aluminium kozijn, tot 140 cm breed en hoog.

Lees meer >>>

Raamrolhor Zoemm

Raamrolhor Zoemm kenmerkt zich door de fraaie, halfronde vormgeving dat standaard is uitgevoerd met een softsluiting. De Zoemm rolt geleidelijk en fluisterstil op.

Lees meer >>>

Raamrolhor Buzz

Raamrolhor Buzz is een veelzijdig en modern rolhor systeem die zich onderscheidt doordat de voorkap van de cassette los gehaald kan worden. U kunt eenvoudig de speciale voorspanner stellen zonder het systeem te demonteren.

Lees meer >>>

Raamrolhor Super

Raamrolhor Super is een raamrolhor van hoge kwaliteit met als belangrijkste kenmerken: unieke gaasopsluiting, comfortabel bedieningsgemak, een elegante vormgeving, binnen en buiten toepasbaar en exact op maat aan te brengen.

Lees meer >>>